четвъртък, 21 февруари 2013 г.

Бъдещето на нацията



Скоро бях в един бар с приятелка. Беше приятно. Малко смущаващо, когато разни хора около нас се награбиха. Те гаджета ли са? Че кога се запознаха?! А нима е нужно?, питаме ние! НЕ! Деца трябват на тази държава! Положителен естествен прираст. Естествено, този прираст се очаква от младото поколение. А къде е най-близък досегът с тях – в баровете и дискотеките, естествено, където кипи от жизненост, желания и енергия. Има алкохол, куфеещи себеподобни... Идеални условия за размножаване! Хайде сега – неприлично и грубо било... Нека не задълбаваме, нека не започваме да пресмятаме кога сме били заченати и при какви обстоятелства, че после може да ни стане неловко...

Представете си светлото бъдеще, когато нощните заведения ще могат да следят популярността си по заченатите в тях малки гражданчета на милата ни република:
Елитен бар – 27 гражданчета с общ баща – собственикът на бара
Рок клуб – 666 малки ангелчета
Елитна чалготека – 100-200-300 МИЛИОНАААААААА

Ще живне България, хора! Пак няма да има достатъчно пари за социалното осигуряване, но пък няма да слушаме новини от рода на „Няма пари за пенсии. Населението прогресивно застарява. До десет години трудоспособното население ще намалее с 30%” – не! Ще се чува: „Няма пари за пенсии и детски. #.#. откри още 100 детски градини тази седмица, вече на всеки километър магистрала се падат по три детски градини, едно училище и три университета. (Да живее образованието!) Още 1000 млади футболни надежди бяха привлечени днес в чужди отбори! Над 100 000 кандидатки за Мис Плеймейт!”

Ура! Да живее Прекрасният Нов Свят!

(Хубав ден от нас, ние отиваме да ритаме футбол...)

Няма коментари:

Публикуване на коментар